Alain Mugisha

Ik heb een ruime ervaring in de verpleging (psychiatrie, medisch centrum, humanitair werk, enz.) en ik ben blij dat ik mijn vaardigheden in het gezondheidscentrum Le Foyer kan gebruiken. In de praktijk zal ik in de apotheek werken, waar ik zowel verpleegkundige zorg zal verlenen als biologische monsters zal nemen, zoals bloedtesten. Wat de verpleegkundige zorg betreft, zullen we alle verpleegkundige zorg verlenen die op doktersvoorschrift nodig is, zoals verbanden aanleggen, injecties geven en hechtingen of nietjes verwijderen. Vergeet niet je zorgpas mee te nemen.

E-mail : alain.mugisha88@gmail.com

Telefoon: +32484752226

Maak een afspraak

Bénédicte Vanden Bossche

Gepassioneerd door de ontwikkeling en het welzijn van jongeren van 16 tot 25 jaar, geniet ik ervan de sterke punten en talenten van elk individu te ontdekken. Als leraar gedurende 15 jaar besefte ik dat het potentieel van mijn leerlingen vaak verkeerd werd gestuurd door een gebrek aan zelfvertrouwen, slecht stressmanagement, gebrek aan motivatie of een andere blokkade. Het gereedschap dat ik gebruik. Met behulp van het evolutionaire enneagram richten we ons eerst op de ontdekking van je profiel en je diepste drijfveren. Een betere kennis van jezelf is de basis voor een sterker gevoel van eigenwaarde en persoonlijk evenwicht. Vervolgens gebruiken we Dynamic Sophrology ® en Brain Gym ® om, in overeenstemming met uw verzoek en uw behoeften, bepaald gedrag aan te passen, blokkades op te heffen en vooruitgang te boeken om het beste in u naar boven te halen. Voor degenen die twijfelen over hun studie- of beroepskeuze verdiepen wij hun zelfkennis dankzij een methode die gebaseerd is op een nauwkeurige profilering en wij gebruiken instrumenten zoals de MBTI, de RIASEC en de EXPLORAMA.

E-mail : info@brenso.org

Telefoon: 0478/522935

Maak een afspraak

Joel Matembela

Dr. Joel Matembela is een veelzijdige huisarts gevestigd in Brussel, met gediversifieerde ervaring in verschillende medische domeinen. Naast zijn rol als huisarts in de Polyclinique de France en het Maison Médicale MD, is hij specialist in hulpverlening bij Allianz Partners, waar hij zich bezighoudt met transport en medische regelgeving. Door zijn ervaring bij het Belgische Rode Kruis heeft hij zijn vaardigheden als huisarts kunnen ontwikkelen, waaronder het uitvoeren van uitgebreide lichamelijke onderzoeken, het diagnosticeren en behandelen van veelvoorkomende medische aandoeningen en het deelnemen aan teamvergaderingen om behandelplannen te bespreken. Naast zijn klinische praktijk zet Dr. Joel Matembela zich in voor voortdurende professionele ontwikkeling, met een reeks trainingen en updates op verschillende gebieden, zoals het beheer van postvaccinatiecomplicaties van Covid-19, seksuele gezondheid en gezinsplanning, en het beheer van medische noodgevallen. Met vaardigheden zoals het implementeren van een holistische benadering van gezondheid, het coördineren van zorg, effectieve patiëntgerichte communicatie en een toewijding aan professionaliteit is Dr. Joel Matembela toegewijd aan het leveren van kwaliteitszorg en het verzekeren van het welzijn van zijn patiënten.

E-mail : lefoyerjoel@gmail.com

Telefoon: 0478119480

Maak een afspraak

Fanny Cornet

Ik ben opgeleid in de klinische psychologie en heb jarenlange professionele ervaring in instellingen die werken met psychologische, gezins- en opvoedingsproblemen. In het bijzonder heb ik ervaring in psycho-affectief werk met mensen met een handicap. Ik bied je individuele psychologische ondersteuning bij je moeilijkheden, je vragen en je lijden, met behulp van een sympathiek en empathisch luisterend oor en aanwezigheid geïnspireerd door de persoonsgerichte benadering (C. Rogers). Het doel is om je te helpen je bewust te worden van je behoeften, je hulpbronnen en je waarden, zodat je ze geleidelijk kunt (her)integreren in je dagelijks leven. Het doel van dit proces is om zo dicht mogelijk bij jezelf te komen, je kostbare gevoel van eigenwaarde terug te krijgen, je vermogen om te handelen en je eigen keuzes te maken te herwinnen en, gaandeweg, de hinderlijke symptomen weg te nemen. Er kunnen veel redenen zijn waarom we hulp zoeken. Hier is een niet-uitputtende lijst van situaties waar we samen aan kunnen werken: angst, stress en verdriet; moeilijkheden die te maken hebben met een gebrek aan eigenwaarde; relatieproblemen; gevoelens van isolatie; de zoektocht naar zingeving; depressieve stoornissen; uitputting; overgevoeligheid. Ik bied individuele sessies aan volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar. Consulten kunnen in het Frans of Engels zijn.

E-mail : fannycornetpsy@gmail.com

Telefoon: 0473466195

Maak een afspraak

Jean Nepo Ndayambaye

Als administratief medewerker werk ik aan het vergemakkelijken van de relaties tussen autochtone Belgen en allochtone Belgen die in België wonen. Concreet bied ik bemiddelings- en tolkdiensten aan. In sommige gevallen verplaats ik mij en voer ik gesprekken ter plaatse en per telefoon om de sociaal-culturele integratie te bevorderen. Mijn doel is om een kwalitatief en geruststellend kader voor dialoog te bieden aan alle begunstigden. Mijn doel is het bevorderen van respect tussen immigranten en Belgen, en tussen autochtone Belgen en allochtone allochtonen.

E-mail : europasalama@hotmail.com

Telefoon: 0474/59.43.25

Maak een afspraak

Louise Manfron

"Gepassioneerd door humanistische psychologie (persoonsgerichte en ervaringsgerichte benadering, C.Rogers) en neurowetenschappen, wordt mijn carrière gekenmerkt door voortdurende training en professionele ervaring in het centrum van deze twee disciplines. Wat is mijn benadering van psychologische counseling? Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen naar een psycholoog gaan. De stap wagen is niet altijd gemakkelijk. Of je nu een moeilijke periode doormaakt die je dagelijks leven beïnvloedt, of een ernstiger probleem dat je tegenhoudt, ik verwelkom je. Ik bied je aan om aandachtig te luisteren, volledig aanwezig te zijn en vriendelijk te zijn, zodat ik je volledig kan verwelkomen, met je ervaringen, gevoelens, emoties en behoeften - precies zoals ze zijn - op een veilige plek. Jij bent het middelpunt van het therapeutische proces en de relatie, vrij om te ZIJN. Als therapeut neem ik een nederige houding aan, zodat jij je kunt (her)verbinden met je eigen bronnen. Voor wie is het? Adolescenten en volwassenen - alle soorten symptomen of moeilijkheden. Andere activiteiten : Ik geef consultatiebegeleiding aan patiënten die lijden aan chronische pijn in de Cliniques universitaires Saint-Luc; ik ben betrokken bij pijnpreventie en bewustwordingsprogramma's voor patiënten en personeel in de Cliniques; ik werk aan onderzoeksprojecten met het Neuroscience Institute van de UCLouvain; ik geef les in sociale promotie, aan Hautes Écoles en aan de universiteit in mijn verschillende vakgebieden. Om meer te weten te komen of om een eerste contact te leggen, ben ik telefonisch bereikbaar. Tot ziens, Louise Manfron "

E-mail : psy.manfron@gmail.com

Maak een afspraak

Nuzhat Tabassum

"Ik ben afgestudeerd aan de Université Libre de Bruxelles met een Master in Logopedie en zorg zowel voor kinderen als volwassenen. Ik ben gespecialiseerd in oro-myofunctionele stoornissen, dyscalculie, dysfonie en dysfagie, maar ik ben ook beschikbaar voor consultaties over mondelinge en schriftelijke taalstoornissen. Of mijn patiënten nu kinderen of volwassenen zijn, ik werk samen met hen en/of hun familie. Indien nodig kan ik door mijn ervaring als onderzoeker en wetenschappelijk medewerker tweetaligheid/meertaligheid ook patiënten behandelen in het Engels, Frans, Hindi en Bengaals. Aangezien luisteren en wederzijds begrip de sleutels zijn tot een goede dynamiek tussen therapeut en patiënt, en aangezien een goede opleiding het bewijs is van kwaliteitsvolle zorg, zal het mijn doel zijn om deze factoren te combineren om een optimale rehabilitatie voor mijn patiënten op te zetten".

E-mail : logopedie@nuzhattabassum.com

Telefoon: 0473/46.47.91

Maak een afspraak

Sita Edouardo

Ik ben gepassioneerd door het verpleegkundige beroep, dat ik al vele jaren uitoefen. Mijn professionele ervaring in de psychiatrie, algemene ziekenhuizen en MR, evenals talrijke tijdelijke opdrachten, hebben mij in staat gesteld mijn menselijke kwaliteiten en mijn analytische vaardigheden te ontwikkelen. Momenteel werk ik in het gezondheidscentrum Le Foyer, waar ik diensten verleen zoals biologische monsterneming, injecties, herstel van verbanden en voorbereiding van pillendispensers.

E-mail : sita.edouardo76@yahoo.com

Telefoon: 0470 02 16 60

Maak een afspraak

Overslaan naar inhoud