Centrum voor gezinsplanning en seksuologie van Elsene

In Brussel ontvangt het hele team van het bureau voor gezinsplanning in Elsene u in alle vertrouwelijkheid om uw vragen te beantwoorden over uw emotionele en seksuele leven, zoals anticonceptie, gewenste of ongewenste zwangerschappen, abortus, seksueel overdraagbare aandoeningen, enz.

 

Bij de receptie kunt u een afspraak maken voor een gynaecoloog, een soa-screening, een morning-afterpil, een zwangerschapstest, enz.

 

Er is medische, juridische, sociale, psychologische, seksuologische en echtelijke en gezinsbegeleiding beschikbaar.

 

Gezinsplanning vangt ongewenste zwangerschappen op door het opzetten van een medische en psychologische ondersteuningsstructuur. Onze abortusconsulten bieden toegang tot zowel de medische als de vacuümmethode.

 

In het centrum voor gezinsplanning is de opvang een activiteit op zich en een belangrijk onderdeel van het leven van het centrum. Ze maakt deel uit van een multidisciplinair team dat rekening houdt met de verschillende parameters van een aanvraag; de opvang is systematisch, we nemen de nodige tijd om te luisteren naar de fysieke, psychologische, juridische of sociale problemen van de cliënt.

 

Ons multidisciplinaire team bestaat uit psychotherapeuten, huwelijksadviseurs, artsen, gynaecologen, seksuologen, maatschappelijk werkers en een advocaat.

 

Contant, bancontact, Visa/Mastercard

Overslaan naar inhoud