Verhuizing

Noteer eventuele schade en vraag de teamleider deze te paraferen. Teken geen ontvangstbevestiging van de verhuizing zonder eerst de volgende woorden te ondertekenen: "onder voorbehoud van verificatie van verlies of schade". Sorteren wat overblijft en wat weggaat. Soms moet u afscheid nemen van uw herinneringen en tientallen dozen inpakken. Expatriëring is een beroemde uitdaging maar ook een beroemde stress. Dus om het met een gerust hart te doen, wendt u zich tot een verhuizer die vertrouwd is met stevig inpakken en lang internationaal transport. In twee woorden: expatriation professionals.

 

Een succesvolle verhuizing!

 

  1. Al uw bezittingen zijn verzekerd voor hun vervangingswaarde.

  2. Water en elektriciteit zijn operationeel.

  3. U toont het team het huis van boven tot onder en plaatst eventueel bordjes op de deuren met de naam van elke kamer in de taal die het team begrijpt (de meeste verhuisbedrijven spreken Engels).

  4. Het team van verhuizers mag niet groter zijn dan 4 personen. U loopt het risico overweldigd te worden als er meer zijn.

  5. Je neemt de tijd om uit te leggen wat je wilt.

  6. U zorgt voor toezicht op uw kinderen.

  7. Jij zorgt voor eten en drinken. Bied de teamleden iets te drinken aan, het zal zeer gewaardeerd worden.

  8. U zorgt ervoor dat ALLES wordt uitgepakt en dat dozen, dozen en papieren worden opgeruimd voordat de verhuizers vertrekken.

  9. Noteer eventuele schade en vraag de teamleider deze te paraferen. Teken geen ontvangstbevestiging van de verhuizing zonder eerst de volgende woorden te ondertekenen: "onder voorbehoud van verificatie van verlies of schade".

  10. Vergeet de tip niet.

 

Gebruik een verhuizer die gewend is aan internationale verhuizingen om veel complicaties te voorkomen.

 

Goed om te weten.

 

Een advies:


Vergeet niet een parkeerplaats voor uw gebouw te reserveren voor de verhuiswagen. Doe een paar dagen voor de verhuizing een aanvraag bij uw gemeente.

 

Overslaan naar inhoud