Vast internet

Proximus bedient het hele land. Naast televisie biedt Proximus ook DSL-internetverbindingen aan. Proximus-klanten (internet of telefoon) kunnen zich ook abonneren op Proximus TV.

 

Drie andere exploitanten zorgen voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest: Voo, SFR en Telenet.

Ze bieden ook allemaal internettoegang en kabeltelefoon.

 

Elke gemeente heeft een exclusieve overeenkomst met een van deze aanbieders, dus in ieder geval voor kabeltelevisie moet u zich abonneren op de erkende aanbieder. Elke aanbieder biedt analoge of digitale televisie aan.

 

Internet en TV aanbieders

 

Alle operatoren bieden een combinatie van de drie traditionele diensten: televisie, internet en telefoon. Het is raadzaam de voorgestelde aanbiedingen te vergelijken om het aanbod te vinden dat het best bij uw profiel past. Het is raadzaam uw aanvragen bij dezelfde operator te concentreren om van interessante besparingen te profiteren.

 

 

Starlink: 

 

Dit is zeer snelle internettoegang via satelliet. Dit project heeft de potentie om internettoegang wereldwijd te revolutioneren. Het doel is om relatief betaalbare internettoegang te leveren aan gebieden die ontoegankelijk zijn, slecht worden bediend of gewoon te afgelegen liggen om internettoegang te hebben die die naam waardig is.

 

Link naar de website https://www.starlink.com/

Overslaan naar inhoud