1160 Oudergem

AUDERGHEM, DE GROENE

Oudergem is voor bijna een derde bedekt met groene ruimten. Het is luchtig, ook al wordt het van west naar oost doorkruist door de snelweg naar Namen en van noord naar zuid door de Boulevard du Souverain, een stedelijke snelweg. Het is residentieel en biedt een goede levenskwaliteit.

 

De gemeente Oudergem heeft een dynamisch cultureel centrum. De experimentele botanische tuin Jean Massart stelt zijn rijkdom aan planten ter beschikking van wetenschappers en het grote publiek. Vlakbij biedt de Prieuré du Rouge-Cloître talrijke artistieke activiteiten voor jong en oud. Het nabijgelegen Forêt de Soignes is een uitzonderlijke bestemming voor wandelingen. 5 metrostations op lijn 5... Een tramlijn en verschillende buslijnen vervolledigen het aanbod van openbaar vervoer. Bovendien kunt u via de snelweg richting Namen snel de ring bereiken. De Chaussée de Wavre is bezaaid met talrijke winkels. De hypermarkt bij het station Hermann-Debroux en de andere winkels in de omgeving vervolledigen het aanbod. Het UOPC biedt een complete en gevarieerde catalogus van boeken op alle gebieden.

 

Een huis, appartement of villa kopen in Oudergem is aanzienlijk duurder dan in de stad Brussel. Een appartement huren is exorbitant duur.

 

Vorige dia
Volgende dia

  Foto's Pascal Abundes 

                          Neem contact op met :       www.auderghem.be        E. Idiersstraat 12 1160 Oudergem T 02 676 48 11

Overslaan naar inhoud